Video nadzor i alarm oprema: Dahua, HikVision, Visonic, Presidio, Paradox.

8 Kanalni XVR Dahua VIDEO SNIMAČ XVR-5208AN-4KL prodavac VideoNadzori Hrvatska za samo 2.748,75 kn

Pogledajte više

8 Kanalni XVR Dahua VIDEO SNIMAČ XVR-5208AN-4KL prodavac VideoNadzori Hrvatska za samo 2.748,75 kn
2.748,75 kn

Availability: Na zalihama

Pentabrid 4K digitalni video snimač za 8 kanala (HDCVI, analogni, TVI, AHD) + 4 IP kanala do 5MP


Preko HDMI ili VGA izlaza moguće ga je spojiti na TV ili monitor te dobiti FullHD sliku sa kamera. Preko aplikacije na mobitelu, tabletu ili računalu, također se može gledati live stream kamera u realnom vremenu te pregledavati snimljeni sadržaj. Podržava aplikacije mobilnih telefona iPhone, Android, Windows mobile. U kompletu dolaze korisnički program SmartPSS. Uređaj radi na Windows, Linux, MAC OS X operativnim sustavima.

Opis

Details

Dahua XVR video nadzor

Dahua 8CH , 25fps per channel/1080p/15fps per channel 4 Mpix/ 7 fps per channel/4K, 1 HDMI 4K output/1 VGA, 8ch Video in, Audio in/out, 1 RJ45(100M), P2P, 2 USB, 2 SATA port, up to 16TB, PENTABRID (HDCVI, AHD, TVI, CVBS i IP self-adaptiveIP ulaz 8+4 do 8Mpx)

Dahua XVR video snimač dizajniran je kao jedinstveni za sve snimače koji podržavaju 4 glavna analogna tipa kamere na tržištu kao i IP kamere. Pruža kompatibilnost i fleksibilnost pohrane.

Dahua XVR je novo razvijeni HD video rekorder koji se temelji na vodećoj otvorenoj strukturi industrije kako bi bio kompatibilan s višestrukim pristupom tehnologija. To je učinkovito rješenje za nadogradnju postojećih sustava video nadzora. XVR podržava 4 glavna analogna tipa kamere, ne samo tradicionalne CVBS (analogne) kamere, već i HDCVI, AHD i TVI, kao i IP kamere. Nadalje, XVR prepoznaje formate signala iz kamere automatski, uključujući i Dahua kamere i treće strane kamere. Pravi plug & play čini rad više user friendly. Sve ove značajke ide kako bi XVR bio pravi penta-bridge video snimač na tržištu.

Inteligencija
Dahua nudi bogatu inteligenciju koja uključuje prepoznavanje lice, brojanje ljudi, toplinsku kartu, pametno praćenje i pametno podešavanje scene. Ostale osnovne karakteristike uključuju nedopušteno ulaženje, izgubljene objekte, napuštene objekte i promjenu scene. Uklanjanje magle i alarm za napon su također uključeni.

►H.264+ algoritam (H.265)
H.264 + je tip kompresije video sadržaja. Zbog pojave CCTV kamera s višim rezolucijama,  generiranje podataka neprestano raste i zauzima sve više i više prostora na tvrdom disku. Na primjer, 1 TB HDD može pohraniti kontinuirani snimak cca. 22 dana, snimljeno 2-megapikselnom kamerom s preporučenom vrijednosti od 4096 kbps (CBR) i 25 fps brzine osvježavanja slike. U slučaju 5-megapikselnom kamerom i preporučene vrijednosti od 9216 kbps (CBR), u istoj stopi osvježavanja od 25 fps i kontinuiranog snimanja, kapacitet skladištenja smanjuje na cca. 9 dana. Uzimajući u obzir činjenicu da je H.264 kodek nije stvoren i optimiziran za video nadzor i probleme povezanim s porastom potražnje za propusnost i kapacitet pohrane u slučaju modernih kamera, Dahua je bila primorna dodati novoriješenje video kodiranja, H.264+. Algoritam se temelji na H.264 kompresiji, ali optimiziranom za video nadzor. Rezultati su vrlo dobri, osiguravajući smanjenje od podataka za 50-70%, zadržavajući istu kvalitetu slike u usporedbi s H.264 kodeka.

Dahua XVR video nadzor

Dodatne informacije

Additional Information

Šifra XVR-5208AN-4KL
Komentar(i)

Tagovi proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za izraze.

Ova stranica koristi cookie. Zahvaljujući kolačićima možemo Vam ponuditi prijatnu web stranicu. Više o kolačićima >>
x