Video nadzor i alarm oprema: Dahua, HikVision, Visonic, Presidio, Paradox.

ITVDesk ONVIF IP Camera - Lifetime licenca za računalo od za samo 498,75 kn

Pogledajte više

ITVDesk ONVIF IP Camera - Lifetime licenca za računalo od za samo 498,75 kn
498,75 kn

Availability: Na zalihama

ITV Desk omogućuje snimanje u realnom vremenu u visokoj razlučivosti, sliku i zvuk prikazanu na zaslonu vašeg računala na video snimaču (DVR) ili mrežnom video snimaču (NVR). Svaki terminal s operacijskim sustavom Microsoft Windows može biti opremljen sa riješenom ITV Desk aplikacije. ITV Desk je idealan za kontrolu: POS blagajni, kockarnica, školi, zdrastvu, bankarstvu, kontrolnih terminala ili pak samoj kontroli rada zaposlenika u tvrci.
Opis

Details

ITV Desk omogućuje snimanje u realnom vremenu u visokoj razlučivosti, sliku i zvuk prikazanu na zaslonu vašeg računala na video snimaču (DVR) ili mrežnom video snimaču (NVR). Svaki terminal s operacijskim sustavom Microsoft Windows može biti opremljen sa riješenom ITV Desk aplikacije. ITV Desk je idealan za kontrolu: POS blagajni, kockarnica, školstvu, zdrastvu, bankarstvu, kontrolnih terminala ili pak samoj kontroli rada zaposlenika u tvrci.

ITV Desk riješenje može snimiti sve što sigurnosna kamera koja je usmjerena u terminal ne može. ITV Desk troši vrlo malo resursa i može raditi u potpunosti skriveno i zaštićeno od korisnika računala te se automacki pokreće pri startu Windowsa i povezuje s video snimačem NVR-om ili DVR-om.

Snimanje aktivnosti računala VMS/NVR

ITV Desk je program temeljen na ONVIF globalnom standardu koji osigurava interoperabilnost između sigurnosnih proizvoda temeljenih na IP-u bez obzira na proizvođača. Omogućuje gledanje i snimanje aktivnosti zaslona/web kamere s bilo kojim VMS/NVR programom koji podržava ONVIF protokol.

Namijena ITV Desk riješenja

ITV Desk se može koristiti na različitim mjestima kao nadzor računala u bankama, supermarketima, gotovinskim terminalima, centrima za ispitivanje/certificiranje, SCADA terminalima ili pak u osobne svrhe u kojima se koristi Windows računalo.

Npr: Udaljen video nadzor prodajnog mjesta putem: računala, mobitela, tableta ili TV.

Smanjite trošak video nadzora

ITV Desk je programsko rješenje kojem je cilj zamijeniti skupe hardverske komponente koje se koriste za praćenje aktivnosti zaslona na računalu u pozadini administratora. Ne trebate više hadverske enkodere ili samostalne IP kamere visoke rezolucije. ITV Desk može nadzirati i prebacivati zaslon računala ili web kamere na Vaš video snimač putem ONVIF protokola.

Dodatne informacije

Additional Information

Šifra ITVD
Komentar(i)

Tagovi proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za izraze.

Ova stranica koristi cookie. Zahvaljujući kolačićima možemo Vam ponuditi prijatnu web stranicu. Više o kolačićima >>
x