Video nadzor i alarm oprema: Dahua, HikVision, Visonic, Presidio, Paradox.

LPR modul za IVMS-5200 + 4 Licence za LPR od za 8.123,75 kn

Pogledajte više

LPR modul za IVMS-5200 + 4 Licence za LPR od za 8.123,75 kn
8.123,75 kn

Availability: Na zalihama

IVMS-5200 Professional LPR modul pruža više informacije o vozilu kao što je broj registarske pločice, model vozila, logotip i boja vozila. Svaki od tih elemenata su dostupni i u pretraživanju (pomoću vremenski okvir ili broj ploča) do šest mjeseci. LPR modul je samo dodatak za IVMS-5200 i potrebno je osigurati njegovu instalaciju na serveru.

Nudi real-time informacije o vozilu, čitanje i identifikaciju!
IVMS-5200 Professional LPR modul može automatski pročitati i prepoznati informacije registarske pločice s vozila u prolazu, uzeti snimke, prezentirati informacije u user-friendly način za učinkovitu identifikaciju vozila.

LPR modul omogućuje prihvat 4 LPR kamere. Za dodatan broj LPR kamera potrebno je dodatna licenca.

LPR funkcija je ugrađena u samoj LPR kameri i kamera može sama prepoznavati tablice bez LPR modula. LPR modul proširuje mogućnosti administracije.

Opis

Details

IVMS-5200 Professional LPR modul pruža više informacije o vozilu kao što je broj registarske pločice, model vozila, logotip i boja vozila. Svaki od tih elemenata su dostupni i u pretraživanju (pomoću vremenski okvir ili broj ploča) do šest mjeseci. LPR modul je samo dodatak za IVMS-5200 i potrebno je osigurati njegovu instalaciju na serveru. Nudi real-time informacije o vozilu, čitanje i identifikaciju! IVMS-5200 Professional LPR modul može automatski pročitati i prepoznati informacije registarske pločice s vozila u prolazu, uzeti snimke, prezentirati informacije u user-friendly način za učinkovitu identifikaciju vozila. LPR modul omogućuje prihvat 4 LPR kamere. Za dodatan broj LPR kamera potrebno je dodatna licenca.
Dodatne informacije

Additional Information

Šifra 07091L
Komentar(i)

Tagovi proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za izraze.

Ova stranica koristi cookie. Zahvaljujući kolačićima možemo Vam ponuditi prijatnu web stranicu. Više o kolačićima >>
x