Video nadzor i alarm oprema: Dahua, HikVision, Visonic, Presidio, Paradox.

Načini plaćanja1. Plaćnje pouzećem

Ukoliko ste naručili proizvod a plaćanje trebate izvršiti pouzećem postupak je vrlo jednostavan. Dostavljač će na Vašu adresu doći s pošiljkom i prilikom isporuke zatražiti da mu predate iznos za kojeg je pošiljatelj tražio da se naplati pouzećem. Najveći iznos otkupnine može biti 100 000 kuna, a primatelj uz naznačeni otkupni iznos plaća i naknadu za uslugu platnog prometa.

2. Plaćanje karticom online jednokratno i na rate.

Plaćanje putem kartice online uz pomoć sigurnosnih servisa.

   WSpay™ sustav za autorizaciju i naplatu kreditnih i debitnih kartica (Payment Gateway) omogućuje Vam plaćanje jednokratno i plaćanje na rate:

- American Express (Jednokratno ili Obročno 2-6 rate) otplata bez kamata i naknada.
- Visa Inspire Privredne banke Zagreb (Jednokratno ili Obročno 2-6 rate) otplata bez kamata i naknada.
- Maestro kartica Privredne banke Zagreb (Jednokratno ili Obročno 2-6 rate) otplata bez kamata i naknada.
- MasterCard,
- VISA,
- Maestro,
- Diners (Jednokratno ili Obročno 2-6 rata) otplata bez kamata i naknada.
- Diners,
- Discover i
- DinaCard kartice.Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom 256-bitne enkripcije koju osigurava WSpay™ sustav za on line autorizaciju kreditnih karica. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

PayPal sustav za autorizaciju i naplatu omogućuje Vam jednokratno plaćanje:
Osim tog standardnog načina plaćanja na web stranicama možete platiti i preko sustava PayPal-a. Sve transakcije izvršene putem PayPal sustava spadaju u kategoriju „buyer protection“ odnosno zaštite kupaca.

3. Plaćanje uplatom na naš žiro račun.

IT-Video ima žiro račune u PBZ i Splitskoj banci. Nakon što se s prodajnim timom dogovorite oko artikala koji su vam potrebni dobit ćete ponudu sa svim potrebnim podacima za uplatu.

Izvršiti uplatu možete na naš račun putem opće uplatnice u poslovnicama banaka, pošte ili FINE odnosno putem Internet bankarstva. Nakon što evidentiramo uplatu po ponudi šaljemo Vam na adresu kupca.

Ova stranica koristi cookie. Zahvaljujući kolačićima možemo Vam ponuditi prijatnu web stranicu. Više o kolačićima >>
x