Video nadzor i alarm oprema: Dahua, HikVision, Visonic, Presidio, Paradox.

Udaljen nadzor putem telefona

 Video nadzor putem tableta ili mobitela
NOVO! Nudimo udaljen nadzor računala: www.itvdesk.eu
Integracija s video nadzorom.

Zbog učestalih pitanja kupaca vezano za mogućnosti nadziranja audio i video nadzora udaljeno preko Interneta ili lokalno na TV odlučili smo nesto više napisati o tome.

Svi naši sustavi, bilo da se radi o Dahua, HIKVision, TeleEye brandu imaju mogućnost kontrole sustava putem mobitela, tablet, računala ili laptopa s udaljene lokacije i to u potpunosti besplatno!

Kako bi omogućili video nadzor putem mobitela (putem Interneta) na objektu gdje se postavlja video nadzor potrebno je imati pristup internetu. Ukoliko internet veza ne postoji tada je potrebno postaviti Internet. Ako nemate mogućnost realizacije žičnog Interneta tada je moguće uz pomoć 3G interneta omogućiti funkcijonalnos udaljenog nadzora.

Nakon postavljanja video nadzora na objekt, snimač se spaja UTP kabelom na router te se konfiguriraju vrlo jednostavne postavke u koje će Vas uvesti nas prodajni tim. To će Vam omogućiti pristupiti putem smartphone aplikacije. Za sve detalje realizacije pomoći će Vam nas prodani tim ili naši ovlašteni montažeri.

U nastavku će mo opisati aplikacije za udaljeni video nadzor:

HikVision oprema za pristup putem smartphona koristi aplikaciju pod nazivom iVMS-4500, aplikacija je dostupna za: Apple, Android, windows mobile, tablete i racunala pod nazivom iVMS-5200
Vise o mobilnoj aplikaciji pročitaje ovdje.

Dahua koristi dva različita naziva za aplikacije pod IOS (Apple) i Android uređaje. Aplikacije su istih mogućnosti samo ih razlikuje naziv:
Osx (Apple uređaje): iDMSS Lite
Android: gDMSS

Model iDMSS Lite/Plus gDMSS Lite/Plus
Verzija V3.40.000 V3.40.000
Nadograđeno 1.Supports fish-eye correction
2.New UE
3.Add VDP Module
1.Supports fish-eye correction
2.New UE
3.Add VDP Module
Preuzmi  
 
Ova stranica koristi cookie. Zahvaljujući kolačićima možemo Vam ponuditi prijatnu web stranicu. Više o kolačićima >>
x